fredag, juli 02, 2010

quarter finals.

Vilken härlig match de bjöd på. Första halvleken var det bara ett lag på planen och det laget kommer från Sydamerika. Målet från Robinhos fot var vackert, men framspelningen var ännu vackrare. Holland skakat och gick till paus med ett mål i baken.

Vad som hände i omklädningsrummet under pausen är jag nog inte ensam om att undra för det var ett helt annat lag som kom ut för resterande fyrtiofem minuter. Holland tog över och Brasilien hade svårt att hitta rätt. Kvitteringen kom genom ett självmål (mindre kul) och sedan gjorde Sneijder 2-1 och Brasilien hade det svårt. Men med tio man mot ett bra försvarande Holland är det inte så lätt.

Lite tråkigt att Brasilien är ute ur VM, jag hade sett fram emot en VM-final mellan Kakás Brasilien och Messis Argentina. Men you win some, you lose some. Så är det bara. Om en dryg timme är det dags för kvartsfinal två, Uruguay-Ghana. Blir en spännande match, för resultatet är rätt ovisst, båda lagen har visat att de förtjänar att gå vidare så det ska bli riktigt trevligt att se. Så nu ska jag gå och läsa lite så att jag hinner se lite fotboll.