söndag, april 26, 2009

a summary.

Här kommer en liten sammanfattning av gårdagens fyra matcher i Sikfors.

Match ett; Luleå DF
Första halvleken spelade vi bra och kunde hålla tätt bakåt, men fick tyvärr inga chanser framåt. Men 0-0 var inte så dåligt efter en spelad halvlek. Andra började sådär och redan efter några minuter fick Luleå sitt första mål. Efter det målet var det som att luften tog slut i hela vårat lag, istället för att tagga till och verkligen kämpa började vi hänga med huvudena och bli lite loja. Kom aldrig tillbaka till första halvlekens spel.
Resultat: 0-4

Match två; Gammelgården (jag stod över den här matchen)
Återigen en bra första halvlek. Det blev dock en rätt ful match med tröjdragningar och mycket armar i ryggen. Men domaren var bra och blåste när det blev för fult. Höll tätt bakåt och hade chanser framåt, som tyvärr inte gav utdelning. Det närmaste var ett skott i stolpen.
Andra halvleken började som i den första matchen, bara efter några minuter fick Gammelgården ett riktigt skitmål och precis som i första matchen började vi bli lite loja efter deras mål och fick därför inte så mycket gjort på planen.
Resultat: 0-1

Match tre; Länslaget F -94
Nu börjar många av oss vara trötta, men vi kämpar på ändå och spelar bättre och bättre. Vid en frispark i slutet av första halvlek är Rebecca framme på returen och vi tar ledningen med 1-0 och det blir en sorts tandvätska. Men så blir det paus och efter det kommer Länslaget igen och kvitterar, för att sedan avgöra matchen. Tråkigt eftersom vi ändå spelade bra, men när de får sin kvittering blir vi återigen lite loja och sen är många av spelarna väldigt trötta.
Resultat: 1-2

Match fyra: Sikfors
Sista matchen och många matcher i benen börjar ge sig till känna. Men skam den som ger sig. Första halvleken började med mycket spel på våran planhalva, men Frida i målet skötte sig utmärkt (hon står inte egentligen). Vi hade några chanser men ingen ville sitta och hade svårt att ta oss förbi deras backlinje många gånger. Men andra halvlek blev desto bättre. Jag tror att vetskapen om att det var sista matchen gjorde att vi fick lite extra energi och inte så långt in i andra tog vi ledningen genom ett snyggt mål av
Linn, samtidigt som Frida fortsatte storspela i mål och vi lyckades ta oss förbi deras backlinje några gånger men bollarna satt utanför målet. Men ändå en bra match, den bästa på hela dagen.